Regisztráció indítása

Tisztelt leendő felhasználónk!

Ön most kétféle regisztrációból választhat.

Amenyiben a teljes regisztrációt választja a program rögzítésen lehetőségén túl bekerül a kulturhazak.hu állandó adatbázisába, amit a látogatók külön is megtekinthetnek. Ezzel Ön és szervezete bekerül egy olyan állandó adattárba, ami, reményeink szerint átfogó képet ad majd az országban dolgozó közművelődési szervezetekről. Itt a regisztráció egy varázsló segítségével történik majd.

Ha csak a Kultúrházak éjjel-nappal akció programfeltöltését kívánja elvégezni jelölje be az egyszerű regisztrációt. Ezzel jogot nyert arra, hogy programjait regisztrálja az aktuális évi Kultúrházak éjjel-nappal akcióra. Szervezetének adatai csak a programoknál fog megjelenni és csak a legszükségesebb információkat fogja tartalmazni. A regisztráció itt néhány percet vesz csak igénybe.

Az adatlap kitöltésekor kérem legyen figyelemmel az üzemeltető Magyar Népművelők Egyesülete adatvédelmi szabályzatára! A dokumentum itt tekinthető meg.

Az adatlap kitöltésével hozzájárulunk ahhoz, hogy a rögzített nyilvános adatok megjelenjenek a kulturhazak.hu oldal közművelődési intézményi adatbázisában.

A teljes regisztráció során szüksége lesz az intézménye rövid bemutatását tartalmazó szövegre és fényképekre az intézményről. A gördülékenyebb munka érdekében a regisztráció megkezdése előtt készítse elő azokat.